18 Ekim 2023 Çarşamba

BIMAS Hisse Yorum: BIMAS İçin AL Tavsiyesi

 

Bim hisse yorum
BIMAS Hisse Yorum

ALB Yatırım BIMAS için yeni değerlemesini yayımladı. Değerlemede BIMAS için AL tavsiyesi verildi. BIMAS hedef fiyatı kaç TL oldu? BIMAS yükselme potansiyeli yüzde kaç? Ayrıntılar yazımızda...

ALB Yatırım BIMAS Hisse Yorumu

ALB yatırım BIM Mağazaları için yayımladığı raporunda "Defansif özellikler, istikrarlı büyüme ve güçlü ciro hedefi" başlığını kullandı. Değerlemede BIMAS 12 aylık hedef fiyatı 375,2TL olarak belirlendi. Bu hedef fiyat, %24 yükseliş potansiyeline işaret ediyor. 

BIMAS hisse yorumunda pozitif değerlemenin sebepleri:

1. Yüksek enflasyon gıda perakendecilik şirketlerinde ciro büyümesi ve karlılığı destekleyecek.

2. 2024'te ciro, net kar, faaliyet karı ve FAVÖK'te güçlü büyüme öngörülüyor.

3. Hisse tarihsel ortalaması ve emsallerine göre iskontolu fiyatlanmakta.

4. Bisküvi ve çikolata üretim tesisi yatırımlarıyla istikrarlı büyüme temposu.

5. Mağaza sepet hacminin gelecek yıllarda da artmaya devam edeceği düşünülüyor.


Değerleme Özeti

BIM şirket yorum analizi
BiMAS kar tahminleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.