16 Eylül 2023 Cumartesi

Borsa Kitapları

Borsa Kitap Önerileri - Borsa Kitap tavsiye

Borsa ile alakalı yerli yabancı bir çok kitap bulunmakta. Borsa kitaplarının bazıları internet ortamında ücretsiz borsa e-kitapları  şeklinde mevcut. Borsa hakkındaki kült kitaplardan yeni çıkan kitaplara kadar bir çok borsa kitabını sayfamızda bulabilirsiniz. Aşağıda yer verdiğimiz bu kitaplar borsa konusunda dünyaca ünlü, her biri bir başyapıt değerinde kitaplardır. Kıymetini biliniz.

Borsa Kitapları indir - Borsa ekitapları - Borsa e-kitap pdf epub

Aşağıdaki kitaplar borsada işlem yapan herkesin mutlaka okuması gereken borsanın klasik eserlerindendir. Yıllar yıllar önce yazılmış olmalarına rağmen güncelliğini kaybetmeyen, hala çok satan, çok okunan ve en çok önerilen borsa kitaplarıdır.

Borsada Tek Başına

Borsada tek başına
Yazar: Peter Linch
İlk basım yılı: 1988
Sayfa: 331

Zengin Baba Yoksul Baba

robert kiyosaki Zengin Baba Yoksul Baba e kitap  epub ücretsiz
Yazar: Robert Kiyosaki
İlk basım yılı: 1997
Sayfa: 265

Bir Borsa Spekülatörünün Anıları

borsa kitapları
Yazar: Edvin Lefevre
İlk baskı yılı: 1923
Sayfa: 270
Bir Borsa Spekülatörünün Anıları pdf ücretsiz e-kitap indirmek için tıkla! (Açılan sayfada mavi renli Dosyayı İndir butonuna basın)

Sıradan Hisseler Sıradışı Karlar
borsa ekitap pdf

Yazar: Philip A. Fisher
İlk basım yılı: 1958
Sayfa: 408

Borsa Sihirbazları

Borsa Sihirbazları e kitap



















Yazar: Jack Schwager
İlk basım yılı: 1998
Sayfa: 534

Warren Buffett Tarzı
Warren Buffett Tarzı pdf indir

Yazar: Robert G. Hagstrom
İlk basım yılı: 2017
Sayfa: 376

Borsayı Yenmek

peter lynch borsayı yenmek e kitap indir ücretsiz

Yazar: Peter Lynch
İlk basım yılı: 2017
Sayfa: 376


1 yorum:

  1. Zengin baba yoksul baba kitabını okudum ben. Gerçekten insana farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Para ticarette ve girişimde.

    YanıtlaSil

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.