11 Ekim 2023 Çarşamba

GESAN Teknik Analiz Yorum

Gesan grafik yorum
GESAN teknik analiz yorum

GESAN hisse yorumu

GESAN dolar bazlı logaritmik grafiği ile başlıyoruz. Üstteki grafikte her mum bir haftayı ifade ediyor. Grafiğe göre GESAN yükselen bir trend kanalı içinde hareket ediyor.

Şu anki bulunduğumuz noktada, GESAN Fibonachi trend kanalının alt destek çizgisinden tepki almış görünüyor. Bugün aldığı bu tepkiyle GESAN günü %6,80 yükselişle kapattı. Bu yükselen trend kanalına uymaya devam ederse, bu noktalardan çok büyük bir yükseliş başlayabilir. Böyle bir durumda yine Fibonachi kanalının direnç çizgileri takip edilir. Destek çizgisi kırılırsa, kendi adıma 100 ve 200 günlük EMA alım yerleri olarak takip edilebilir.

Ayrıca son zamanda GESAN grafiğinde gerçekleşen düşüşü de düşen trend kanalı içinde gösterdim. Bu kanal yukarı kırılırsa, yükselişin hızlanması beklenir.

GESAN Dolar Bazlı Grafik Yorum

GESAN hisse yorum
GESAN dolar bazlı grafik

Üstte GESAN dolar bazlı grafiğini görüyoruz. Her mum 1 haftayı ifade ediyor. Bu grafiğe göre de GESAN güzel bir destekten dönmüş. Aşağıda Fibonachi kanalının destek çizgisi var, düşüş devam ederse bu noktalara kadar geri çekilme olabilir. O da yaklaşık 3 dolar civarına denk geliyor. Şu anki destekten yukarı devam ederse, kanal içinde kaldığı sürece yine Fibonachi dirençleri takip edilebilir.


GESAN TL Grafik Yorumu

GESAN hisse yorum
GESAN TL Grafiği

GESAN TL grafiğinde ise, ikili dip oluşumu sonrası gelen sert yükseliş ve ardından son günlerde Fibonachi 0,61 seviyesinde işlem görmeye devam ettiğini görüyoruz.

GESAN Logaritmik TL grafiği

GESAN logarimik grafik
GESAN Logaritmik Grafiği

GESAN haftalık logaritmik TL grafiğine göre, dolar bazlı logaritmik grafikte olduğu gibi, destek seviyesinden tepki almış. Alım için çok  güzel bir yer. Kanalın destek seviyesi takip edilebilir. Desteğin altına düşmesi halinde satmak ya da EMA 100, EMA 200 seviyelerinin ekleme seviyeleri olarak beklenmesi gibi farklı stratejiler olabilir. Yükselişin devamı halinde Fibonachi direnç çizgileri takip edilebilir.

GESAN Teknik Göstergeler / İndikatörler

Günlük grafiklerde EMA 100 ve EMA 200'ün üzerinde. Düşüş durumunda alım için bu seviyeler önemli olur. İndikatörlerden Stokastik RSI ise haftalıkta sat veriyor, günlükte al veriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.