31 Ekim 2023 Salı

ANSGR Hedef Fiyat

  

Anadolu Sigorta hisse hedef fiyat
ANSGR Hedef Fiyat

ANSGR için yeni hedef fiyat

Oyak Yatırım yeni raporunda ANSGR finansallarını değerlendirdi. Raporda ANSGR hedef fiyatı 98,66 TL hesaplanarak ANSGR analist tavsiyesi endeks üstü getiri olarak verildi.

ANSGR Hedef Fiyatı Kaç TL?

ANSGR için hedef fiyatlar, 3. çeyrek bilançosu sonrası açıklanmaya başladı. Anadolu Sigorta hedef fiyatları, potansiyel yükselme oranları ve ANSGR için analistlerin verdiği tavsiyeler... Hepsi sayfamızda...

ANSGR Hedef Fiyatları

Banka/Aracı kurum

Değerleme tarihi

Hedef Fiyat

Yükselme potansiyeli

Tavsiye

Oyak Ytrm

31.10.23

98,66


EÜG

İş Yatırım

31.10.2385%38,21AL

Deniz Ytrm

31.10.2386,70AL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EÜG: Endeks üzeri getiri, EAG: Endeks altı, EPG: paralel


* 31.10.2023: İş Yatırım raporunda ANSGR hedef fiyatı 85 TL , getiri potansiyeli %38,21 olarak verildi. Tavsiye AL.
* 31.10.2023: Deniz Yatırım ANSGR için AL tavsiyesi verirken, hedef fiyatını 86,70 olarak duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.