25 Eylül 2023 Pazartesi

Borsada İlk Emir Saat Kaçta Verilir?

 

borsada en erken emir saat kaçta verilir?

Borsada ilk emir saat kaçta verilir?

Borsada istediğiniz zaman emir verebilirsiniz. Ancak borsa işlem saatleri olan saat 09.55 ile 18.10 arası haricinde verilen emirler bekler. İlk eşleşme 09.55'de gerçekleşir ve günün açılış fiyatları belirlenir. 10.00'dan itibaren de sürekli işlemler başlar.

Borsada bir sonraki gün için en erken saat kaçta emir verilebilir?

Bir sonraki gün açılışta hisse almak için en erken günün kapanışı olan 18.10'dan itibaren emir verilebilir. Ancak 18.10'dan sonra en

erken emir girme saati bankadan bankaya ve borsa aracı kurumları arasında değişkenlik gösterir. Yani kimisinde 18.15, kimisinde 18.20 ilk emir saati olabilir.

Borsada bir sonraki güne en erken emir verme saatleri

Borsa aracı kurumlarının ve bankaların borsa en erken emir girme saatleri şu şekildedir:

Ziraat 18.10, Türkiye finans 18.10, Halkbank 18.10, Garanti 18.10, Akbank 18.15, Osmanlı yatırım 18.15, Ing bank 18.15, Yapı kredi 18.15, Vakıfbank 18.20, İş bankası 18.40. (Bu bilgilerde olabilecek olası değişiklere karşın bankanızla iletişime geçerek en güncel bilgiye erişebilirsiniz).

Borsada akşam emir verilir mi? Borsada gece emir verilir mi? Borsada hafta sonu emir verilir mi? Resmi tatilde hisse alınır mı? Akşam hisse alınır mı?

Borsada akşam, gece ve tatiller de dahil olmak üzere istediğiniz zaman emir verebilirsiniz. Ancak emriniz bir sonraki borsa işlem gününün açılışında işleme alınacaktır. Akşam ve gece hisse alım satımı yapamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.