2 Ekim 2023 Pazartesi

Tuncay Turşucu 3. Çeyrekte İyi Bilanço Beklediği Şirketleri Açıkladı

 

tuncay turşucu 3. çeyrek iyi bilanço beklenen
Tuncay Turşucu


Ekim ayının gelmesiyle birlikte 3. çeyrek 2023 bilanço dönemiyle ilgili heyecan git gide artıyor. 3Ç23 bilanço beklentileriyle ilgili haberler de bir bir düşmeye başladı.

Yatırımcıların güvendiği isimlerden Tuncay Turşucu da tuncaytursucu.com adlı kişisel web sitesinde yayımladığı son yazısında 3. çeyrekte iyi bilanço beklenen şirketlere de değindi.

Havacılık sektöründe, özellikle de THYAO, PGSUS ve TAVHL'de pozitif bir ay bekleyen Tuncay Turşucu, CCOLA ve AEFES'den de 3. çeyrek 2023'de güçlü bilanço beklediğini açıkladı. Çimento şirketlerinin bir önceki çeyrekteki çıkışını devam etmesini beklerken, bu sektörde OYAKC, CIMSA, AFYON, AKCNS hisselerini öne çıkardı.

Güçlü sonuçlar beklediği diğer hisseler ise şunlar: KLKIM, TCELL, ASTOR, ALFAS, AYGAZ, TUPRS, ZOREN, ESCAR, YUNSA, TTRAK, TOASO, DOAS, BRISA, AGHOL, KCHOL, DOHOL, DESA, DERIM, ELITE ve FONET.

Tuncay Turşucu'nun yazısının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yazısında diğer bir çok konu ile alakalı görüşlerini de bildiriyor. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

https://tuncaytursucu.com/borsa-daki-guclu-istah-devam-ediyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.