27 Ekim 2023 Cuma

EREGL Hedef Fiyat

 

Ereğli Erdemir Hisse Hedef Fiyat
EREGL Hedef Fiyat

Ereğli Demir Çelik EREGL Güncel Hedef Fiyat

İş Yatırım EREGL hedef fiyatını 55,07TL olarak belirledi. Analist tavsiyesini ise AL olarak açıkladı. EREGL için verilen diğer hedef fiyat bilgilerini görmek için sayfamızı inceleyin.

EREGL Hedef Fiyatları

EREGL hedef fiyatlarını aracı kurumlar tekrar gözden geçirdi. EREGL getiri potansiyeli, EREGL hedef fiyatları ve EREGL analist tavsiyeleri aşağıda...

EREGL Hedef Fiyat Bilgileri

Banka/Aracı kurum

Değerleme tarihi

Hedef Fiyat

Yükselme potansiyeli

Tavsiye

İş Yatırım

27.10.2355%41AL

Şeker Yatrm

27.10.2348%25AL

Ak Yatırım

27.10.2345%15Nötr

Galata Mnkl

27.10.2343EPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EÜG: Endeks üzeri getiri, EAG: Endeks altı, EPG: paralel


* 27.10.2023: Şeker Yatırım EREGL hedef fiyatını 48,94TL olarak belirledi ve AL önerisi verdi. Getiri potansiyeli: %25.
* 27.10.2023: Ak Yatırım EREGL için 45TL hedef fiyat vererek Nötr tavsiyesi verdi.
* 27.10.2023: Galata Menkul EREGL hedef fiyatını 43TL olarak belirledi ve tavsiyesini endekse paralel getiri olarak belirledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.