30 Ekim 2023 Pazartesi

AKCNS Hedef Fiyat

 

Akcansa Hisse Hedef Fiyat
AKCNS Hedef Fiyat

Akçansa AKCNS için hedef fiyat güncellemesi

ALB Yatırım AKCNS hedef fiyatını güncelledi. AKCNS hedef fiyatını 220TL olarak, getiri potansiyelini de %28 olarak hesaplarken, tavsiyesini nötr olarak belirledi.

AKCNS Hedef Fiyatı Kaç TL?

Banka ve aracı kurumlar AKCNS hedef fiyatlarını açıklanmaya devam ediyor. AKCNS için verilen hedef fiyatlar, potansiyel getiri oranları ve AKCNS için analistlerin verdiği AL/SAT/TUT tavsiyeleri... Hepsi bu sayfada.

AKCNS Hedef Fiyatları

Banka/Aracı kurum

Değerleme tarihi

Hedef Fiyat

Yükselme potansiyeli

Tavsiye

Şeker Ytrm

 25.10.23

 214

 %19

 AL

Oyak Ytrm

 25.10.23 244 %36EÜG

ALB Yatırım

 30.10.23 220 %28Nötr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EÜG: Endeks üzeri getiri, EAG: Endeks altı, EPG: paralel


* 25.10.2023: Oyak Yatırım AKCNS hedef fiyatını 244TL olarak belirledi. Getiri potansiyeli %36 olarak ortaya çıktı. Oyak Yatırım'ın AKCNS için analist tavsiyesi: Endeks üstü getiri.
* 25.10.2023: Şeker Yatırım yayımladığı raporunda AKCNS hissesini değerlendirdi. Rapor sonucunda AKCNS hedef fiyatı 214,40TL, yükselme potansiyeli ise %19,4 olarak belirlendi. Tavsiye: AL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı:

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitede yer alan bilgi ve yorumların doğruluğu ve yeterliliğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. Yatırım kararları, çeşitli verileri inceledikten sonra, kişinin kendisinin vereceği kararlardır. Verdiğiniz kişisel yatırım kararlarınızın olası olumsuz sonuçlarından Borsa Ekranım yöneticileri sorumlu tutulamaz.